Διαγραφή των ανενεργών λογαριασμών στο Twitter από τις 11 Δεκεμβρίου 2019

Η Twitter προειδοποιεί τους χρήστες που δεν έχουν πραγματοποιήσει login στο κοινωνικό δίκτυο εδώ και αρκετό καιρό ότι θα διαγράψει τους λογαριασμούς τους εάν δεν το πράξουν μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, και προφανώς θα χάσουν για πάντα τα usernames που έχουν κατοχυρώσει. Η ενημέρωση γίνεται με σχετικό email στον λογαριασμό που δήλωσαν οι χρήστες κατά την εγγραφή τους στο Twitter.

Όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η εταιρεία,

Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να εξυπηρετήσουμε το κοινό και να προάγουμε τις δημόσιες συνομιλίες, αποφασίσαμε να καθαρίσουμε τους ανενεργούς λογαριασμούς έτσι ώστε να παρέχουμε πιο ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες στο Twitter. Γι’ αυτόν τον λόγο ζητάμε από τους χρήστες να πραγματοποιήσουν login στο Twitter και ενημερώνουμε ειδικά αυτούς που φαίνονται ανενεργοί για πάνω από 6 μήνες.

Να τονίσουμε ότι στους Όρους Χρήσης του Twitter αναφέρεται ρητά πως οι χρήστες θα πρέπει να πραγματοποιούν login και να κάνουν κάποιο tweet τουλάχιστον μια φορά κάθε 6 μήνες για να διατηρούν τον λογαριασμό τους στο κοινωνικό δίκτυο, διαφορετικά η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τους διαγράψει και να διαθέσει τα usernames τους σε άλλους ενδιαφερόμενους χρήστες.

[via]

Loading