Διαθέσιμη η λειτουργία Focus στο Digital Wellbeing για συσκευές με Android 9 ή Android 10

Η Google προσθέτει τη λειτουργία Focus στη σουίτα Digital Wellbeing που υπάρχει προεγκατεστημένη στα smartphones με λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie ή Android 10. Η λειτουργία είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο στο πλαίσιο του συνεδρίου Google I/O 2019 και μέχρι πρότινος βρισκόταν υπό δοκιμή από ορισμένους beta testers.

Το Focus mode επιτρέπει στον χρήστη να επιλέξει όσες εφαρμογές θέλει να παραμείνουν σε “παύση”, έτσι ώστε να μη λαμβάνει ειδοποιήσεις από αυτές για το χρονικό διάστημα που ορίζει ο ίδιος. Το εικονίδιο αυτών των εφαρμογών γίνεται γκρι και υπάρχει η επιλογή να ορίσεις την αυτόματη είσοδο τους στο Focus mode για τις ημέρες και ώρες που επιθυμείς. Αντιλαμβάνεστε ότι η λειτουργία Focus αφορά τη μείωση των περισπασμών όταν ο χρήστης βρίσκεται για παράδειγμα στον χώρο εργασίας.

Remote file

Η Google έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίζει τη σουίτα Digital Wellbeing ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα, επομένως, θα δείτε τη λειτουργία Focus μέσα στις επόμενες ημέρες με σχετικό update στο κατάστημα Google Play.

[Google]

Loading