Ακόμα μία εταιρεία από τον χώρο της μόδας προχωρά στην κατασκευή smartwatch, με την Diesel να παρουσιάζει επίσημα στην IFA 2017 το On Full Guard με λειτουργικό σύστημα Android Wear και δικό της μοναδικό skin που θα το κάνει να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα.

Το Diesel On Full Guard διαθέτει οθόνη AMOLED, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon Wear 2100, αισθητήρες για την καταγραφή της δραστηριότητας του χρήστη και λειτουργικό σύστημα Android Wear 2.0. Η κατασκευή του είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP67 για αντοχή στο νερό, έχει πάχος 48mm και προσφέρονται πολλές επιλογές για το λουράκι.

Η Diesel έχει προσθέσει τις δικές της πινελιές, με κυριότερη την εφαρμογή T-ON-I (Time, Organising, Notification, Intelligence) και τα φίλτρα που αλλάζουν αυτόματα την οθόνη ανάλογα με το mode που επιλέγει ο χρήστης. Για παράδειγμα, στο "Do Not Disturb" mode η οθόνη "σπάζει" κάθε φορά και περισσότερο όταν έρχεται κάποια ειδοποίηση.

Να σημειωθεί ότι η κατασκευή έχει γίνει από την Fossil, υπεύθυνη και για την δημιουργία των smartwatches των Michael Kors, Emporio Armani και Misfit. Θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο σε τιμή $325.

[via]

Advertisements