Η Disney ανακοίνωσε το Star Wars: Episode VIII και πρώτη spin-off ταινία από τον κόσμο του Star Wars [Ημερομηνίες]

star_wars

Το Star Wars: The Force Awakens (Episode VII) θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου 2015, αλλά η Disney προχωρά με πολύ γρήγορους ρυθμούς στην εκμετάλλευση της θρυλικής δημιουργίας του George Lucas ανακοινώνοντας τα σχέδια της για το επόμενο επεισόδιο, καθώς και για την πρώτη spin-off ταινία.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και CEO της Disney, Bob Iger, ανακοίνωσε ότι το σενάριο και η σκηνοθεσία του Star Wars: Episode VIII θα γίνει από τον Rian Johnson, σκηνοθέτη του Looper και του Ozymandias (ίσως το κορυφαίο επεισόδιο της σειράς Breaking Bad). Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 26 Μαΐου 2017, δηλαδή ακριβώς 40 χρόνια και 1 ημέρα μετά την πρεμιέρα του πρώτου Star Wars (25 Μαΐου 1977).

Νωρίτερα, πάντως, θα βγει στους κινηματογράφους και η πρώτη spin-off ταινία του Star Wars με τίτλο “Rogue One”, η οποία θα ασχοληθεί βαθύτερα με τους χαρακτήρες και τα γεγονότα πέραν της κεντρικής ιστορίας του Star Wars. Το σενάριο υπογράφει ο Chris Weitz (Cinderella, About a Boy) και η σκηνοθεσία θα γίνει από τον Gareth Edwards (Godzilla). Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 16 Δεκεμβρίου 2016.

[StarWars]

Advertisements
This entry was posted in Cinema, Misc and tagged , . Bookmark the permalink.