Το DJI Mavic Pro εξακολουθεί να είναι ένα από τα κορυφαία drones που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, επομένως, δεν υπάρχει λόγος να μην αναφερόμαστε σχεδόν σε κάθε αξιόλογη προσφορά που βρίσκουμε κατά καιρούς στα κινέζικα καταστήματα.

Αυτή τη φορά είναι σειρά του Gearbest να διαθέσει το DJI Mavi Pro με σημαντική έκπτωση, καθώς μπορούμε να το βρούμε στα €849.51 για τις επόμενες ημέρες.

 

DJI Mavic Pro

Ένα πολύ εντυπωσιακό drone με μικρό βάρος (743gr) και δυνατότητα αναδίπλωσης σε μέγεθος όσο ένα μεσαίο μπουκάλι νερού (83 x 83 x 199mm), το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα 12MP με δυνατότητα λήψης 4K video στα 30fps και τριαξονική μηχανική ανάρτηση που εγγυάται λήψεις χωρίς κουνήματα ακόμη και όταν κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Ακόμη, η εταιρεία έχει προσθέσει 4 κάμερες, GPS/GLONASS και 2 τηλέμετρα τεχνολογίας υπερήχων για ακριβή μέτρηση της απόστασης. Το DJI Mavic Pro μπορεί να προγραμματιστεί για να ακολουθήσει συγκεκριμένη διαδρομή και να αποφεύγει τυχόν εμπόδια από μόνο του, να ακολουθεί συγκεκριμένο αντικείμενο, να κινείται με ταχύτητα έως 65km/h στο Sport Mode και φυσικά να επιστρέφει αυτόματα πίσω στον χρήστη.

Η διαχείριση γίνεται με τηλεχειριστήριο που διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη αφής ανάλυσης 1080p από απόσταση έως 7km. Η αυτονομία πτήσης αγγίζει τα 27 λεπτά.

Advertisements