Το DJI Spark drone και τα DJI Goggles σε εξαιρετικές τιμές χωρίς τελωνείο και έξοδα αποστολής [Videos]

Νέες σούπερ προσφορές σε προϊόντα της DJI από το κατάστημα Tomtop, που παραδοσιακά αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής και το τελωνείο έτσι ώστε η τιμή που βλέπουμε να είναι πάντα η τελική. Στη σημερινή ενημέρωση που είχαμε, το Tomtop κατεβάζει ακόμη περισσότερο την τιμή του DJI Spark σε σύγκριση με την προηγούμενη προσφορά, ενώ βάζει στο παιχνίδι και τα DJI Goggles, το VR headset της εταιρείας που μπορείς να χρησιμοποιείς για να ελέγχεις την κίνηση του drone με το κεφάλι!

Στο ζουμί τώρα, θα βρείτε το πακέτο DJI Spark Fly More Combo (χρώμα λευκό) σε τιμή μόλις €540.94 δηλώνοντας το κουπόνι SPARK629 στο ταμείο και το πακέτο DJI Spark Fly More Combo (χρώμα μπλε) στην ίδια τιμή €540.94 δηλώνοντας  το κουπόνι SPARK631 στο ταμείο. Υπενθυμίζουμε ότι η DJI πουλά το ίδιο πακέτο στο επίσημο κατάστημα της σε τιμή €799.

DJI Spark

Το DJI Spark ζυγίζει μόλις 300gr, έχει διαστάσεις 143 x 143 x 55mm και διαθέτει εγκατεστημένη κάμερα 12MP με δυνατότητα λήψης 1080p video. Συνοδεύεται από το ειδικό λογισμικό QuickShot για λήψη video διάρκειας 1 λεπτού, αλλά και για λήψη πανοραμικών φωτογραφιών σε κάθετη ή οριζόντια διεύθυνση.

Ενδιάφερον παρουσιάζει, επίσης, το σύστημα διαχείρισης με χειρονομίες, αλλά και το Sport Mode για πτήσεις σε μέγιστη ταχύτητα (50km/h) με τη βοήθεια ξεχωριστού χειριστηρίου. Η αυτονομία του είναι 16 λεπτά με μια φόρτιση.

DJI Goggles

Τα DJI Goggles, ένα ειδικό VR headset που επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει αυτά που καταγράφει η κάμερα του drone σαν να βρίσκεται ο ίδιος μέσα σε κάποιου είδους πιλοτήριο και παράλληλα να στρέφει την κάμερα ανάλογα με τις κινήσεις του κεφαλιού!

Ο χρήστης βλέπει εικόνα ανάλυσης Full HD (1920 x 1080) από κάθε μάτι και η DJI ισχυρίζεται ότι φορώντας τη συσκευή είναι σαν να παρακολουθείς μια οθόνη 216” από απόσταση τριών μέτρων. Η σύνδεση τους με τα drones της εταιρείας γίνεται φυσικά ασύρματα και υποστηρίζεται η σύνδεση έως και δύο συσκευών σε ένα drone για να μοιράζεσαι την εμπειρία με κάποιον φίλο.

  • 2x οθόνες 5” Full HD
    Touchpad
    Υποδοχές headphone, microSD, HDMI, microUSB
    Μπαταρία 9440mAh (αυτονομία 6 ωρών)

Το κατάστημα τα προσφέρει σε τιμή €417.10 για τις επόμενες 23 ημέρες, η οποία είναι σημαντικά φθηνότερη από την επίσημη που βλέπουμε στο κατάστημα της DJI (€549).

Advertisements

About PotatoHead

Moving toward the bubble #Fortnite #Darkpony
This entry was posted in DJI, Drones, Featured, Gadgets, Gifts. Bookmark the permalink.