DJI Spark: Το θαυμάσιο μικρό drone της εταιρείας σε τιμή που δεν ξανάγινε!

Το DJI Spark εξακολουθεί να αποτελεί κορυφαία επιλογή για drone, ειδικά για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα και παράλληλα φοβούνται να επενδύσουν σε αμφιβόλου ποιότητας συσκευές χαμηλότερης τιμής. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το DJI Spark είναι μια value-for-money επιλογή, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο όπου το κατάστημα Tomtop το προσφέρει στη χαμηλότερη τιμή όλων των εποχών.

Για τις επόμενες 20 ημέρες θα βρείτε το DJI Spark στην ανεπανάληπτη τιμή των €351.74, ενώ όσοι επιθυμούν το πακέτο DJI Spark + Controller είναι επίσης διαθέσιμο σε τιμή μόλις €463.54! Να σημειωθεί ότι αμφότερες οι τιμές είναι τελικές, αφού το Tomtop αναλαμβάνει να καλύψει όλα τα έξοδα αποστολής και το τελωνείο. Παράλληλα, υπόσχεται παράδοση σε 7-14 ημέρες!

DJI Spark

Το DJI Spark ζυγίζει μόλις 300gr, έχει διαστάσεις 143 x 143 x 55mm και διαθέτει εγκατεστημένη κάμερα 12MP με δυνατότητα λήψης 1080p video. Συνοδεύεται από το ειδικό λογισμικό QuickShot για λήψη video διάρκειας 1 λεπτού, αλλά και για λήψη πανοραμικών φωτογραφιών σε κάθετη ή οριζόντια διεύθυνση.

Ενδιάφερον παρουσιάζει, επίσης, το σύστημα διαχείρισης με χειρονομίες, αλλά και το Sport Mode για πτήσεις σε μέγιστη ταχύτητα (50km/h) με τη βοήθεια ξεχωριστού χειριστηρίου. Η αυτονομία του είναι 16 λεπτά με μια φόρτιση.

Loading