Donald Trump: Ετοιμάζει το δικό του, τεράστιο κοινωνικό δίκτυο

Λίγο πριν εκπνεύσει επίσημα η θητεία του ως πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Donald Trump είχε καταφέρει να αποκλειστεί από την πλειοψηφία των κοινωνικών δικτύων διότι κρίθηκε πως υποκίνησε τα τραγικά γεγονότα του περασμένου Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο. Ο ίδιος θεωρούσε πάντοτε ότι υπάρχει λογοκρισία και μεροληψία κατά των συντηρητικών φωνών, γι’ αυτό είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στη δημιουργία του δικού του κοινωνικού δικτύου.

Η αλήθεια είναι ότι ο περισσότερος κόσμος προσπέρασε τα λεγόμενα του Donald Trump, μιας και συνηθίζει να λέει πολλά χωρίς να κάνει τίποτα, ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση ίσως υπάρχει θέμα. Ο σύμβουλος του πρώην προέδρου, κ. Jason Miller, προχώρησε σε αρκετά πομπώδεις δηλώσεις στο δίκτυο Fox News για μια νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που θα αλλάξει ριζικά τους κανόνες του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Miller δήλωσε πως ο Donald Trump θα έχει έτοιμο το δικό του κοινωνικό δίκτυο μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες, το οποίο θα είναι τεράστιο, πρωτοποριακό και θα προσελκύσει άμεσα δεκάδες εκατομμύρια χρήστες. Χωρίς να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες, ο κ. Miller αποκάλυψε πως έχουν πραγματοποιηθεί ήδη πολλές συναντήσεις σε υψηλό επίπεδο στις εγκαταστάσεις του Donald Trump και πολλές εταιρείες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να υποστηρίξουν το εγχείρημα.

Αν έχουν βάση τα λεγόμενα του κ. Miller, τότε περιμένουμε να έρθουν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading