DotA: Dragon's Blood, ανακοινώθηκε η δεύτερη σεζόν από τη Netflix

Η animated τηλεοπτική σειρά DotA: Dragon’s Blood που κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα, ανακοίνωσε τη δημιουργία της δεύτερης σεζόν μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

Η σειρά DotA: Dragon’s Blood, που είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 25 Μαρτίου, βασίζεται στον κόσμο του Wardcraft III με τον βασικό πρωταγωνιστή του DotA 2, Davion (Dragon Knight), ο οποίος μετά την απεμπλοκή του από μία μάχη με έναν δράκο και μία πριγκίπισσα, έρχεται αντιμέτωπος με νέες ανατρεπτικές περιπέτειες.

Η παραγωγή του DotA: Dragon's Blood πραγματοποιήθηκε από το South Mir Studio και την αμερικανική εταιρεία Kaiju Boulevard, σε συνεργασία με ένα άλλο στούντιο της Νότιας Κορέας, Production Reve.

Τέλος, οι φίλοι του DotA παροτρύνονται να δουν το Free to Play, ένα νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix που «ακολουθεί τρεις επαγγελματίες παίκτες βιντεοπαιχνιδιών να ανταγωνίζονται σε ένα διεθνές τουρνουά με βραβείο ένα εκατομμύριο δολάρια». Ο επίσημος λογαριασμός της Dota αναφέρεται σε αυτό ως "η ιστορία του τουρνουά από όπου ξεκίνησαν όλα."

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading