Dune: Νέα αναβολή για την πρεμιέρα της ταινίας

Ύστερα από την αναβολή της πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης ταινίας Dune του Denis Villeneuve για την 1η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους λόγω της εμφάνισης της πανδημίας της νόσου Covid-19, έρχεται μία επιπρόσθετη αναβολή, δοκιμάζοντας την ψυχραιμία των ανυπόμονων θεατών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Warner Bros, η ταινία Dune πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τρεις εβδομάδες μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία, στις 22 Οκτωβρίου.

Η υπόθεση της νέας sci-fi ταινίας εκτυλίσσεται στο μακρινό μέλλον, όταν μία οικογένεια ευγενών αναλαμβάνει την οργάνωση της παραγωγής της σπουδαιότερης ουσίας του Σύμπαντος (το spice) στον επικίνδυνο και ερημικό πλανήτη Arrakis. Στο έργο τους θα βρουν αντίπαλους μια αδίστακτη οικογένεια (Harkonnen) και σύντομα οι διαμάχες μεταξύ τους θα αποτελέσουν απειλή όχι μόνο για τον πλανήτη, αλλά και για ολόκληρο το Σύμπαν.

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Frank Herbert και το καστ θα περιλαμβάνει τους Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Zendaya, Stellan Skarsgård, Jason Momoa, Josh Brolin, Dave Bautista, Rebecca Ferguson και Javier Bardem.

Σημειώνεται ότι η ταινία Dune θα είναι η πρώτη από τις δύο ταινίες που θα κυκλοφορήσουν και θα αφορά στο πρώτο μισό του βιβλίου του Herbert και μία δεύτερη ταινία πρόκειται να ολοκληρώσει το έργο, δίχως να έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες. Τέλος, έχει ανακοινωθεί και το prequel της ταινίας από το HBO Max.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Loading