Dune: Part Two, το δεύτερο μέρος θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου 2023

Η Legendary Pictures ανακοίνωσε τις προθέσεις της για την κυκλοφορία του Dune: Part Two, τονίζοντας ότι είναι «ενθουσιασμένη για τη συνέχιση του ταξιδιού». Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η νέα ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου το 2023 και όπως φανταζόμαστε, θα επικεντρωθεί στο υπόλοιπο μέρος του κλασικού μυθιστορήματος του Frank Herbert.

Αδιαμφισβήτητα, η ιστορία του Paul Atreides ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί και δεν απορούμε για την ανακοίνωση της δεύτερης ταινίας. Ωστόσο, το γεγονός ότι ανακοινώθηκε σε τόσο πρώιμο στάδιο αφορά στην θεαματική απήχηση που συνάντησε.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία Dune συγκέντρωσε 41 εκατομμύρια δολάρια στο εγχώριο box office κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες και στην υπηρεσία HBO Max ταυτόχρονα, οπότε θεωρούμε πως συνέβαλε και αυτό με τον τρόπο του στην επιτυχία της ταινίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading