Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, πρώτο trailer για την νέα κινηματογραφική μεταφορά

Η χαρά των geeks ήταν το φετινό SDCC, το οποίο πέρα από τις μαζεμένες ανακοινώσεις της Marvel που κέρδισαν μεγαλύτερη δημοσιότητα, είχε να δώσει στο κοινό νέο υλικό για πληθώρα παραγωγών από άλλα δίκτυα που παρουσιάζουν εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως, για παράδειγμα, το trailer για την νέα κινηματογραφική μεταφορά του Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves.

Η νέα ταινία φέρει την σκηνοθετική υπογραφή των John Francis Daley και Jonathan Goldstein, οι οποίοι έχουν εργαστεί στο παρελθόν επάνω στα Game Night και Spider-Man: Homecoming, ενώ πρωταγωνιστούν οι Chris Pine, Hugh Grant, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Sophia Lillis και Regé-Jean Page.

Στο trailer βλέπουμε όλα αυτά που καθιστούν κοινωνικό φαινόμενο τα παιχνίδια DnD, δηλαδή μαγικά πλάσματα, τέρατα, περιπέτεια και μια ομάδα ηρώων που έχει ως στόχο να σώσει τον κόσμο από την καταστροφή. Ο Chris Pine έχει τον ρόλο του βάρδου και αφήνει να εννοηθεί ότι αυτός και η συμμορία του βοήθησαν τον λάθος άνθρωπο να κλέψει το λάθος αντικείμενο, με αποτέλεσμα να ελευθερωθεί ένα τεράστιο κακό στον κόσμο.

Το Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves αναμένεται στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2023.

Loading