Duskers: Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι για τον μήνα Φεβρουάριο από το κατάστημα Epic Games Store είναι εδώ και λίγες ώρες το Duskers, ένα sci-fi παιχνίδι στρατηγικής της Misfits Attic που μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν από σήμερα έως και την επόμενη Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 ολοκληρώνοντας την διαδικασία της εικονικής αγοράς του.

Στο Duskers αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός πιλότου - διαχειριστή στόλου από drones, ο οποίος τα χρησιμοποιεί για να εξερευνήσει κάποια παρατημένα διαστημικά σκάφη και να αναζητήσει χρήσιμα αντικείμενα που θα τον βοηθήσουν να αναβαθμίσει τα drones του. Στην πορεία θα προσπαθήσεις να καταλάβεις πως βρέθηκαν σε αυτές τις θέσεις τα διαστημικά σκάφη και φυσικά να αντιμετωπίσεις τους κινδύνους που κρύβονται σε αυτά.

Η εταιρεία περιγράφει το Duskers ως εξής:

Θα πρέπει να προσπαθήσεις για να κερδίσεις το οτιδήποτε στο Duskers. Επικίνδυνα πλάσματα λυμαίνονται τον χώρο των παρατημένων σκαφών και τα όπλα είναι σπάνια, οπότε θα πρέπει να σκεφτείς την σωστή στρατηγική πριν επιχειρήσεις μια εξερεύνηση. Ακόμη και να βρεις τον τρόπο, ο αισθητήρας κίνησης που διαθέτεις μπορεί να χαλάσει ξαφνικά, ενώ κάθε διαστημικό σκάφος δεν μοιάζει ποτέ με το προηγούμενο και θα πρέπει διαρκώς να προσαρμόζεσαι ανάλογα με την περίσταση.

Duskers - [Epic Games Store Link]

Loading