Δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις για ηλεκτρικό ποδήλατο με δωρεάν αποστολή από Γερμανία

Το έχουμε εμπεδώσει ότι το micromobility είναι το μέλλον στις μεταφορές εντός πόλης, καθώς πολύς κόσμος έχει αποφασίσει να επενδύσει σε κάποιο ηλεκτρικό scooter ή ποδήλατο για να γλιτώσει από την ταλαιπωρία των μέσω μαζικής μεταφοράς και τα έξοδα του αυτοκινήτου ή της μηχανής. Οι αξιόλογες επιλογές για ηλεκτρικό ποδήλατο είναι πλέον αρκετές, αλλά κατά καιρούς μας έρχονται στο mailbox πολύ καλές εκπτώσεις από το κατάστημα Tomtop που αξίζουν της προσοχής σας.

SameBike 20LVXD30

Αυτή την περίοδο και για τις επόμενες περίπου 20 ημέρες, το κατάστημα έχει βγάλει με έκπτωση το Samebike 20LVXD30, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με ανθεκτική κατασκευή από κράμα αλουμινίου με μεγάλες ρόδες 20'' που σηκώνει αναβάτες με βάρος έως 150kg, διαθέτει ηλεκτροκινητήρα ισχύος 350W και προσφέρει αυτονομία 35-40km σε καθαρά ηλεκτρική λειτουργία ή 45-60km με ηλεκτρική υποβοήθηση στο πετάλι. Στην πρόσοψη και στο πίσω μέρος έχουν τοποθετηθεί πολύ φωτεινά LED για ασφαλή οδήγηση το βράδυ, υπάρχει ενσωματωμένη βάση για το smartphone, οθόνη LCD για να παρακολουθείς την ταχύτητα, την απόσταση και την κατάσταση της μπαταρίας (μέγεθος 8Ah και πλήρης φόρτιση σε 4 ώρες), ενώ στα πλεονεκτήματα του ξεχωρίζει το σύστημα 7 ταχυτήτων της Shimano και τα δισκόφρενα εμπρός και πίσω. Ζυγίζει 26.5kg και διπλώνει εύκολα στα δύο για άνετη μεταφορά στο αυτοκίνητο.

Θα το βρείτε σε τιμή €599.99 με δωρεάν αποστολή από Γερμανική αποθήκη του καταστήματος, χωρίς έξτρα χρεώσεις τελωνείου.

t18.jpg

Ziyoujiguang T18

Η δεύτερη πρόταση του Tomtop είναι το Ziyoujiguang T18 με κατασκευή από κράμα αλουμινίου και ρόδες 12'' που αντέχει αναβάτες με βάρος έως 120kg, ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 250W, αυτονομία 30-35km σε καθαρά ηλεκτρική λειτουργία ή 50-55km με ηλεκτρική υποβοήθηση στο πετάλι, φωτεινά LED μπροστά και πίσω, οθόνη για την παρακολούθηση ταχύτητας, απόστασης και μπαταρίας (7.8Ah και πλήρης φόρτιση σε 3-4 ώρες), αλλά και δισκόφρενα εμπρός και πίσω. Ζυγίζει 17.2kg και διπλώνει στα δύο για εύκολη μεταφορά.

Η τιμή του για το επόμενο 10ήμερο είναι στα €349.99 με δωρεάν αποστολή από Γερμανική αποθήκη του καταστήματος, χωρίς έξτρα χρεώσεις τελωνείου.

Loading