E3

E3 2023: Επιστροφή για την gaming έκθεση στις 13-16 Ιουνίου 2023

Η φετινή ακύρωση της E3 2022 έγινε με σκοπό να διερευνηθούν νέοι τρόποι για την εξέλιξη της δημοφιλέστατης έκθεσης gaming και φαίνεται ότι οι Entertainment Software Association (ESA) και ReedPop κατάφεραν να βγάλουν άκρη για να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό στο κοινό την επόμενη χρονιά.

Για την ακρίβεια προχώρησαν σε επίσημη ανακοίνωση των ημερομηνιών διεξαγωγής της E3 2023 (13-16 Ιουνίου 2023 στο Los Angeles Convention Center) και επιβεβαίωσαν πως θα χωριστεί σε δύο ενότητες: Business Days και Gamer Days. Η αρχή θα γίνει με την πρώτη από τις 13-15 Ιουνίου 2023, η οποία αφορά τους εργαζόμενους και τις εταιρείες της βιομηχανίας του gaming, με τους δημοσιογράφους να παίρνουν μια γεύση από ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών και όχι μόνο.

Η δεύτερη ενότητα Gamer Days θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Ιουνίου 2023 σε ξεχωριστό μέρος και θα είναι ανοικτή για το κοινό που θα μπορεί να συναντήσει developers, YouTubers, streamers κλπ., να παίξει παιχνίδια ή ακόμη και να παρακολουθήσει ένα ξεχωριστό show για νέους τίτλους με το εισιτήριο του.

Η ESA διευκρινίζει ότι όλα τα τεκταινόμενα της E3 2023 θα μεταδωθούν και σε online events για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν στο Los Angeles. Σε ό,τι αφορά τη ReedPop, η εμπλοκή της με την E3 ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούνιο και αξίζει να σημειωθεί ότι έχει τεράστια εμπειρία στην διοργάνωση μεγάλων εκθέσεων και φεστιβάλ (π.χ. New York Comic-Con, Star Wars Celebration, PAX, EGX).

Loading