E3

E3 2023: Επιστροφή για την μεγαλύτερη έκθεση gaming την επόμενη χρονιά

Στα τέλη Μαρτίου ανακοινώθηκε από την Entertainment Software Association (ESA) η ακύρωση της φετινής έκθεσης E3 2022, παρά το γεγονός ότι είχε πραγματοποιηθεί κανονικά το 2021 σε ψηφιακή έκδοση. Πολλοί αναλυτές θεώρησαν ότι ίσως έφτασε το τέλος γενικότερα για τις μεγάλες εκθέσεις gaming, μιας και οι μεγάλες εταιρείες διοργανώνουν τα δικά τους events (βλ. Microsoft, Sony, Capcom, Nintendo), ενώ δεν λείπουν και οι…ημερίδες του Geoff Keighley (The Game Awards και Summer Game Fest).

Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος και CEO της ESA, Stan Pierre-Louis, επιβεβαίωσε στη Washington Post πως η E3 θα επιστρέψει κανονικά το 2023 με φυσική παρουσία των εταιρειών και του κοινού, αλλά και σε ψηφιακή μορφή.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επιστροφή μας το 2023 σε ψηφιακή και φυσική μορφή. Όσο και αν μας αρέσουν τα online events, καθώς δίνουν πρόσβαση σε όλο τον κόσμο, γνωρίζουμε πως εξακολουθεί να είναι έντονη η επιθυμία για φυσική παρουσία και φυσική επαφή στο συνέδριο μας.
Είναι σπουδαίο το γεγονός ότι οι εταιρείες όλων των μεγεθών πειραματίζονται με σκοπό να καταλάβουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσουν τα προϊόντα τους και πιστεύω πως υπάρχει χώρος για εκδηλώσεις με φυσική παρουσία. Στην επόμενη E3 2023 θα τα συνδυάσουμε.

Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο χρόνο για να δούμε αν θα γίνει το comeback της E3 και ελπίζουμε πως δεν θα έχουμε νέες εξάρσεις της πανδημίας τον επόμενο χειμώνα.

[via]

Loading