Shin Megami Tensei 5: Αποκλειστικά στο Nintendo Switch το Νοέμβριο

Ακόμα μία σπουδαία αποκλειστικότητα για το Nintendo Switch, το οποίο είναι εμφανές ότι έχει πολύ λαμπρό μέλλον μπροστά του χάριν στους τίτλους που φέρνει η εταιρεία ανά τακτά διαστήματα. Αυτή τη φορά μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Shin Megami Tensei 5 στην E3 2021, ενώ παρακολουθήσαμε και νέο gameplay trailer που ρίχνει περισσότερο φως στη υπόθεση του RPG.

Το Shin Megami Tensei 5 ακολουθεί την ιστορία ενός έφηβου μαθητή που μεταφέρεται μυστηριωδώς σε έναν κόσμο αγγέλων και δαιμόνων. Εκεί “ενσωματώνεται” σε μια φιγούρα που αναδύεται από μια ακτίνα στον ουρανό, υιοθετεί τις δυνάμεις του και ρίχνεται στη μάχη απέναντι στα τέρατα σε μια εναλλακτική έκδοση του Tokyo. 

shin-megami-tensei-v-release-date.jpg

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, στο Shin Megami Tensei 5 θα δούμε turn-based μάχες, τη δυνατότητα να προσηλυτίσεις αντιπάλους για να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην ομάδα σου, τη δυνατότητα να διαπραγματεύεσαι με τα τέρατα μέσω ανταλλαγών (π.χ. ένα μέρος της ενέργειας σου για την φιλία τους), τη δυνατότητα να συνενώνεις πλάσματα μεταξύ τους για να δημιουργείς πανίσχυρους δαίμονες που εκμεταλλεύεσαι στις μάχες κλπ.

Το Shin Megami Tensei 5 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 12 Νοεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading