EA Hellas Community Day 2011 με παρουσίαση του FIFA 12 την 1η Σεπτεμβρίου

FIFA 12

Η στιγμή που όλοι περιμένατε έφτασε! Η ΕΑ Hellas ανακοινώνει πως το Community Day 2011 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι όπου θα παρουσιάσει στους φίλους της, σε πρώτη πανελλήνια, τον νέο τίτλο της σειράς EA Sports FIFA 12!

Όπως πέρσι για πρώτη φορά, έτσι και φέτος, οι φανατικοί φίλοι του καλύτερου football simulation videogame για το περασμένο έτος θα μπορέσουν να γίνουν οι πρώτοι στην Ελλάδα που θα παίξουν το νέο FIFA 12 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην χώρα
μας στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία να και να ανταλλάξουν απόψεις με τους ανθρώπους της ΕΑ Hellas αλλά και με τους υπόλοιπους Έλληνες fans του FIFA που θα
συμμετέχουν στην Community Day.

Όσοι ενδιαφέρονται να παραβρεθούν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email στο eahellas@googlemail.com με τίτλο “Community Day” στέλνοντας ταυτόχρονα τα στοιχεία επικοινωνίας τους και στη συνέχεια θα λάβουν τις περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το event.

Επίσης, εκτός από το FIFA 12 θα παρουσιαστούν και άλλοι νέοι τίτλοι της εταιρείας. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ανακοινώσεις στις επόμενες εβδομάδες σχετικά με αυτό. Μείνετε συντονισμένοι!


FIFA 12 - All Of Us Trailer by eagreece

Loading