EA Sports UFC 4: Ανακοινώθηκε επίσημα, κυκλοφορεί στις 14 Αυγούστου 2020

Η EA ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο το EA Sports UFC 4, το νέο fighting game που θα κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου 2020 για PS4 και Xbox One. Όσοι προπαραγγείλουν θα λάβουν τους Anthony Joshua και Tyson Fury στο roster τους και τα Backyard, Kumite packs για διαμόρφωση των παικτών τους. Να σημειωθεί ότι ο Bruce Lee θα είναι διαθέσιμος στο roster για όσους πραγματοποιήσουν αγορά μέσα από τα EA Sports UFC 2 ή UFC 3.

Σε ό,τι αφορά το gameplay, θα δούμε ένα νέο ενοποιημένο σύστημα προόδου, νέες τεχνικές, βελτιωμένη μηχανικοί στο έδαφος και πιο ομαλούς συνδυασμούς κινήσεων. Στο Career Mode οι gamers θα μπορούν να ξεκινήσουν ως rookie και να φτάσουν μέχρι την κορυφή του UFC, με την πρόοδο τους να “συσσωρεύεται” από όλα τα game modes του παιχνιδιου (Career Mode, Blitz Battles, Online World Championships).

Όσοι γουστάρετε fighting games και το UFC ειδικότερα, τότε δώστε βάση και στα λεγόμενα του προέδρου του UFC, Dana White, που χαρακτηρίζει το EA Sports UFC 4 ως το καλύτερο fighting game όλων των εποχών.

Loading