Έκπτωση έως 98% σε κλειδιά για λογισμικό της Microsoft

Νέα χρονιά σημαίνει νέο ξεκίνημα, επομένως, είναι η καλύτερη περίοδος για να αναδιοργανώσουμε τον υπολογιστή μας και να αναβαθμίσουμε το λογισμικό μας με μικρό κόστος. Τόσο μικρό που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει και σε έκπτωση 98% χάριν στις σούπερ προσφορές του καταστήματος GoodOffer24!

Είτε αναζητάτε νέο λογισμικό για το σπίτι σας, είτε για τη δουλειά σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και χρόνο αγοράζοντας μια έγκυρη άδεια χρήσης για λειτουργικό σύστημα, σουίτα εφαρμογών Office ή και τα δύο εκμεταλλευόμενοι το νέο promotion και τα έξτρα εκπτωτικά κουπόνια του GoodOffer24.

191225-go24-newyear.jpg

Δηλώνοντας το κουπόνι JGNY30 στο ταμείο μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον έκπτωση 30% στα παρακάτω προϊόντα της Microsoft:

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει στη σουίτα Office 2019, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι JGNY40 για επιπλέον έκπτωση 40% στα παρακάτω πακέτα:

Γιατί να επιλέξετε το GoodOffer24

Το GoodOffer24 είναι ένα εξειδικευμένο κατάστημα στην πώληση αδειών χρήσης για λογισμικό της Microsoft, όπως Windows 10 Pro/Home, Office 2016/2019 κ.ά. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε πολύ σύντομα ένα email με το κλειδί - άδεια χρήσης χωρίς να περιμένετε για μέρες (τσεκάρετε και τον φάκελο Spam διότι καμιά φορά μπορεί να φτάσει εκεί).

Επιπλέον, το κατάστημα GoodOffer24 τονίζει ότι όλες οι άδειες χρήσης είναι έγκυρες και προσφέρει εγγύηση 1 έτους προστατεύοντας σας από οποιοδήποτε έξτρα κόστος αντικατάστασης ή συντήρησης.

Η ομάδα του GoodOffer24 ασχολείται με τον τομέα των πωλήσεων λογισμικού, κωδικών για video games και κάρτες για παιχνιδοκονσόλες εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Επίσης, διαθέτει υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί 24/7 για να βοηθήσει τον κάθε χρήστη και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στη διεύθυνση info @ goodoffer24.com

Διαθέσιμες Μέθοδοι Πληρωμής

Εκτός από τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, το GoodOffer24 δέχεται πληρωμές και μέσω PayPal, μέθοδο που προτείνει σε όλους για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να σημειωθεί ότι θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το λογισμικό της Microsoft που σας ενδιαφέρει (π.χ. Windows 10) στον υπολογιστή σας και έπειτα να το ενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας το κλειδί που σας έστειλε το GoodOffer24.

Loading