Εκσυγχρόνισε τον υπολογιστή σου με Windows 10 και Office σε πολύ καλές τιμές

Η νέα σχολική και φοιτητική χρονιά πλησιάζει, και φέτος περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι απολύτως απαραίτητο να έχουμε έτοιμους τους υπολογιστές μας για παν ενδεχόμενο διότι ελλοχεύει και πάλι ο κίνδυνος του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας COVID-19. Αν αναρωτιέστε πως θα καταφέρετε να εκσυγχρονίσετε τους παλιούς υπολογιστές σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, τότε η απάντηση βρίσκεται στο κατάστημα GoodOffer24.

Το έγκυρο και δημοφιλές κατάστημα εξειδικεύεται στις πωλήσεις κλειδιών για λογισμικό της Microsoft (Windows 10, Office) και όχι μόνο, τα οποία διατίθενται αυτήν την περίοδο με έκπτωση 30%, αρκεί να δηλώσετε στο ταμείο το κουπόνι TG30 πριν το checkout.

Η διαδικασία είναι απλή: Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Windows 10 ή Office που σας ενδιαφέρει (Home, Pro, Office 2016 Pro, Office 2019 Pro) και στη συνέχεια θα την ενεργοποιήσετε με το κλειδί που αγοράζετε από το κατάστημα. Καλό είναι να γνωρίζετε πως τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά τις περισσότερες φορές σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ goodoffer24.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Loading