Elden Ring: Δείτε το νέο χορταστικό gameplay video

Όπως το υποσχέθηκαν από εχτές, οι Bandai Namco και FromSoftware δημοσίευσαν πριν από λίγη ώρα ένα χορταστικό gameplay video από το πολυαναμενόμενο Elden Ring, το οποίο περιμένουμε στις 25 Φεβρουαρίου 2022 σε PlayStation, Xbox και Windows PC.

Το σημερινό video περιλαμβάνει ουσιαστικά όλο το υλικό που είδαν πίσω από κλειστές πόρτες επιλεγμένα μέσα του ειδικού Τύπου στο πλαίσιο της GamesCom 2021. Στο Elden Ring αναμένουμε ένα τεράστιο open-world περιβάλλον με δυναμικό σύστημα καιρού (αλλαγές με την πάροδο του χρόνου) και σύστημα μάχης παρόμοιο με αυτό των Dark Souls και Bloodborne. Αυτό σημαίνει ότι η δυσκολία θα είναι αρκετά μεγάλη και θα χρειαστεί υπομονή για να καταλάβεις την στρατηγική που θα είναι η καλύτερη για κάθε boss.

Στο Elden Ring θα δούμε έναν πραγματικά τεράστιο χάρτη της περιοχής Lands Between όπου οι gamers θα μπορούν να τοποθετούν “πινέζες” για να πλοηγούνται με ευκολία στα σημεία που τους ενδιαφέρουν την εκάστοτε στιγμή.
Το Lands Between είναι ιδιαίτερα πυκνό και επικίνδυνο, επομένως, καμμία περίηγηση δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως “μια βόλτα στο πάρκο”. Το περιβάλλον βρίθει από πράγματα που μπορείς να ανακαλύψεις, σπηλιές γεμάτες κινδύνους που σε καλούν να τις εξερευνήσεις, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορεί να δεχθείς επίθεση από διάφορες ομάδες ή ακόμη και από δράκους.
Θα δούμε μια τεράστια ποικιλία διαφορετικού τύπου dungeons και όχι μόνο τα κλασικά “μπουντρούμια”. Από σπηλιές μέχρι βουνοκορφές και υποβρύχια βασίλεια, αλλά και τα περίφημα Legacy Dungeons που είναι μεγάλα σε μέγεθος και περιβάλλονται από οχυρώσεις.
Οι χαρακτήρες των παικτών (The Tarnished) θα έχουν στη διάθεση τους αρκετά όπλα, όπως σπαθιά, τόξα, μαγεία που σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και ενόσω βρίσκονται επάνω στο Spirit Steed. Θα δούμε και στοιχεία platform, καθώς με τη βοήθεια του Spirit Steed μπορείς να πραγματοποιείς διπλό άλμα για να ξεπερνάς εμπόδια και να φτάνεις σε περιοχές που θα ήταν αδύνατο να δεις χωρίς αυτό.
Σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού θα είναι και οι βοήθεια που θα μπορείς να πάρεις από τα πτώματα συμμάχων που πέφτουν στις μάχες. Για ένα προσωρινό διάστημα θα είναι εφικτό να αναστήσεις έως 2 παίκτες για να σε βοηθήσουν στο co-op multiplayer ή μικρές ομάδες βοηθητικών τεράτων και AI-controlled χαρακτήρες.
Οι αποστολές θα είναι εφικτό να ολοκληρωθούν με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα θα μπορείς να επιλέξεις αν θα ρίξεις ένα οχυρό καταστρέφοντας το με όλες σου τις δυνάμεις ή να μπεις αθόρυβα για να κάνεις τη δουλειά εκ των έσω.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading