Elden Ring: Ημερομηνία κυκλοφορίας και gameplay trailer για το πολυαναμενόμενο game

Επιτέλους νέο υλικό και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Elden Ring! Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Summer Game Fest 2021, η FromSoftware προχώρησε σε αποκαλύψεις που περίμεναν οι gamers εδώ και πολλούς μήνες, καθώς μέχρι πρότινος είχε δημοσιεύσει μόλις ένα cinematic trailer (και από αυτό προ διετίας).

Η δημιουργός της σειράς Dark Souls θα φέρει τον παραδοσιακό μεθοδικό τρόπο μάχης και στο Elden Ring, με πληθώρα μεγάλων bosses που θα πρέπει να βρεις το μοτίβο για να τους κερδίσεις, ενώ υποθέτουμε πως η δυσκολία θα είναι στα (αρκετά) υψηλά επίπεδα των Demon’s / Dark Souls παιχνιδιών. Στο Elden Ring, πάντως, θα βρούμε ένα σημαντικά μεγαλύτερο και πιο ανοικτό κόσμο, όπου θα μπορείς να μετακινηθείς σε μεγάλες αποστάσεις με τη βοήθεια αλόγων.

Σύμφωνα με τον δημιουργούς, το Elden Ring είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που έχουν φτιάξει μέχρι σήμερα και θα απολαύσουμε μια πλούσια και αιματηρή ιστορία. Στο gameplay θα δοθεί μεγαλύτερη βάση σε στοιχεία RPG και θα βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από όπλα, μαγεία και διαφορετικά στυλ μάχης προκειμένου να επιλέξουμε την κατάλληλη στρατηγική σε κάθε περίπτωση.

Το Elden Ring δημιούργησε από την πρώτη στιγμή πολύ μεγάλες προσδοκίες στην κοινότητα των gamers, διότι προέρχεται από ένα studio με σπουδαίο παρελθόν, από έναν δημιουργό με βαρύ όνομα (Hidetaka Miyazaki) και συμμετέχει στην παραγωγή ο συγγραφέας George R.R. Martin (A Song of Fire and Ice).

Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου 2022 σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading