Συνεχίζεται το κακό σερί για τη Facebook, η οποία βλέπει την καμπάνια #deleteFacebook να διαδίδεται ολοένα και περισσότερο λόγω του σκανδάλου με την Cambridge Analytica, ενώ αποκτά και πολύ σημαντικούς υποστηρικτές. Πρόσφατα είδαμε τον συνιδρυτή του WhatsApp να δηλώνει ότι είναι καιρός να αποχωρήσουμε από το κοινωνικό δίκτυο και τώρα έρχεται ο περίφημος Elon Musk να αποσύρει προσωρινά τις επίσημες Facebook Pages των Tesla και SpaceX!

Διαβάστε επίσης: Mark Zuckerberg: Aπολογείται για το σκάνδαλο της Cambridge Analytica και ανακοινώνει τρεις μεγάλες αλλαγές

Ο δισεκατομμυριούχος οραματιστής αποδέχτηκε με αυτόν τον τρόπο την πρόκληση που του έγινε από χρήστες στο Twitter, αλλά κρατήστε ότι απλά ανέστειλε την λειτουργία αυτών των Facebook Pages και αυτό δεν σημαίνει ότι τις διέγραψε. αν επισκεφθείτε τις σελίδες των Tesla και SpaceX θα δείτε μήνυμα που αναφέρει ότι "το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή" και όχι "η σελίδα δεν υπάρχει", κάτι που εμφανίζεται όταν έχει διαγραφεί οριστικά μια Facebook Page.

Ακόμη και έτσι, είναι ένα δυνατό επικοινωνιακό χτύπημα για τη Facebook, δεδομένης της αυξημένης δημοτικότητας των εταιρειών του Elon Musk τον τελευταίο καιρό, και δεν αποκλείεται αυτή η κίνηση να συμπαρασύρει και άλλες εταιρείες σε παρόμοιες ενέργειες.

[via]

Advertisements