Ένα πολύ ευχάριστο metroidvania διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Το Epic Games Store επιστρέφει με άλλο ένα δώρο για τους PC gamers που μπορούν να το αξιώσουν έως και την επόμενη Πέμπτη 4 Απριλίου 2024. Αυτή την εβδομάδα, το παιχνίδι που προσφέρεται είναι το Islets, ένα πολύ ενδιαφέρον metroidvania.

Το Islets, που κυκλοφόρησε το 2022, σας βάζει να μπείτε στις μπότες ενός πολεμιστή που εξερευνά τα εδάφη και τους ουρανούς των πλωτών νησιών. Θα πηδάτε από νησί σε νησί πολεμώντας εχθρούς όπως τέρατα και ουράνιους πειρατές, ενώ παράλληλα θα συλλέγετε αναβαθμίσεις ολοκληρώνοντας κρυφές προκλήσεις. Εκτός από τα στοιχεία της μάχης και της εξερεύνησης, υπάρχουν πολλοί ιδιόρρυθμοι NPCs διάσπαρτοι για να κάνετε φίλους.

Το Islets είναι ένα απρόσμενα ευχάριστο metroidvania που αφορά τη δημιουργία σχέσεων με τους ανθρώπους γύρω σας. Με την επανένωση των νησιών και τη δημιουργία φιλίας με ένα καστ γοητευτικών χαρακτήρων, ο κόσμος επεκτείνεται και αποκαλύπτει νέα μέρη κάθε περιοχής για να εξερευνήσει ο Iko. Εξερευνήστε κάθε γωνιά για να συλλέξετε τις πολλές αναβαθμίσεις που είναι κρυμμένες σε αυτόν τον κόσμο και να αντιμετωπίσετε τις πολυάριθμες κρυμμένες προκλήσεις του.

Islets - [Epic Games Store Link]

Loading