Ενδιαφέρουσα πατέντα για οθόνη αφής - camera ring από τη Huawei

Λίγες ώρες απομένουν για την επίσημη παρουσίαση των Huawei P40 και Huawei P40 Pro, για τα οποία μπορείτε να μάθετε τα πάντα από εδώ, ωστόσο, η κινέζικη εταιρεία οργανώνεται ήδη για μέλλον (κοντινό ή μακρινό θα φανεί στην πορεία) κατοχυρώνοντας ενδιαφέρουσες πατέντες.

huawei-camera-ring-active-patent-1.jpg

Η ιστοσελίδα LetGoDigital ανακάλυψε ότι η Huawei κατοχύρωσε νωρίτερα μέσα στο μήνα που διανύουμε μια πατέντα για ένα κυκλικό περίγραμμα που περικλείει το module της κάμερας στο πίσω μέρος (αν σας θυμίζει κάτι, αυτός είναι ο σχεδιασμός του Huawei Mate 30). Η ιδιαιτερότητα αυτού του περιγράμματος είναι ότι ουσιαστικά πρόκειται για μια κυκλική οθόνη αφής!

Από αυτό το δαχτυλίδι ο χρήστης θα μπορούσε να παρακολουθεί εισερχόμενες ειδοποιήσεις, να ελέγχει την αναπαραγωγή μουσικής, να δέχεται ή να απορρίπτει εισερχόμενες κλήσεις ή ακόμη και να πραγματοποιεί zoom in/out στην κάμερα.

huawei-camera-ring-active-patent-3.jpg


Αναμφίβολα, θα ήταν μια ενδιαφέρουσα εκμετάλλευση αυτού του χώρου, αλλά δύσκολα θα δούμε κάτι τέτοιο στο Huawei Mate 40 που λογικά θα παρουσιαστεί κατά το Σεπτέμβριο - Οκτώβριο.

[via]

Loading