Τρία δωρεάν παιχνίδια για όλους στο Epic Games Store!

Με τρία δωρεάν παιχνίδια συνεχίζεται η καθιερωμένη ενέργεια του Epic Games Store, τα οποία μπορούμε να προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη μας και να τα κρατήσουμε για πάντα από σήμερα μέχρι και τις 16 Ιουλίου 2020.

Το The Escapists 2 είναι το sequel στο πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι όπου σκοπός σου είναι να οργανώσεις την απόδραση σου από τη φυλακή. Μαζεύεις αποθέματα, γυμνάζεις το κορμί του χαρακτήρα και παρατηρείς τις κινήσεις των δεσμοφυλάκων, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για τοπικό ή online multiplayer.

Στο Killing Floor 2 οι gamers βρίσκονται στην Ευρώπη μετά την κατάληψη της από τους τρομερούς και φονικούς κλώνους που ονομάζονται Zeds και δημιουργήθηκαν από την Horzine Corporation. Οι μάχες γίνονται είτε με 6 παίκτες στην ίδια ομάδα σε co-op mode, είτε με 12.

Το Lifeless Planet είναι ένα puzzle platform game όπου ο gamer τοποθετείται σε έναν φαινομενικά άγονο πλανήτη κενό με σκοπό να ανακαλύψει τα μυστικά του λύνοντας γρίφους. Κατά την περιήγηση του εντοπίζει μια εγκαταλλελειμένη Ρωσική πόλη (!) και μια μυστηριώδης νεαρή γυναίκα τον σώζει από μια παράξενη και θανατηφόρα απειλή.

The Escapists 2 - [Epic Games Store Link]

Killing Floor 2 - [Epic Games Store Link]

Lifeless Planet - [Epic Games Store Link]

Loading