Αυτό είναι το δωρεάν παιχνίδι της εβδομάδας στο Epic Games Store

Με τη δικαστική διαμάχη μεταξύ Epic Games και Google να βρίσκεται σε εξέλιξη, η τελευταία παραδέχτηκε πως είχε προτείνει αποζημίωση ύψους $147 εκατ. για να φέρει το Fortnite στο κατάστημα Google Play Store, ενώ η πρώτη επιβεβαίωσε ότι το κατάστημα Epic Games Store εξακολουθεί να μην αποφέρει κέρδη 5 χρόνια μετά το άνοιγμα του.

Αυτό δεν την εμποδίζει, πάντως, να συνεχίζει κανονικά την διανομή δωρεάν παιχνιδιών κάθε εβδομάδα και αυτή τη φορά μοιράζει σε όλους το Golden Light αρκεί να ολοκληρώσουν την εικονική αγορά με μηδενικό αντίτιμο έως την επόμενη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023, προκειμένου να προστεθεί στις βιβλιοθήκες τους.

Το Golden Light αποτελεί δημιουργία της Mr. Pink, μιας indie εταιρείας μόλις δύο ατόμων από τη Ρωσία, και συνδυάζει στοιχεία roguelite, survival horror και fps με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η υπόθεση τοποθετεί τους πρωταγωνιστές (ένα ζευγάρι) σε ένα ειδυλλιακό τοπίο όοπου έχουν βρεθεί για ένα ρομαντικό πικνίκ. Ξαφνικά, κάτι αρπάζει την κοπέλα και την τραβά μαζί του κάτω από την επιφάνεια, και προφανώς η αποστολή σου είναι να την σώσεις. Εισέρχεσαι σε ένα περίεργο κόσμο που ονομάζεται The Gut και προσπαθείς να βγάλεις άκρη αντιμετωπίζοντας τα παράξενα πλάσματα που σε καταδιώκουν.

Golden Light - [Epic Games Store Link]

Loading