Επίσημο: Η Xiaomi θα ετοιμάσει δικό της ηλεκτρικό όχημα!

Εντυπωσιακό διήμερο για τη Xiaomi, η οποία μία ημέρα μετά την αποκάλυψη των νέων μοντέλων της σειράς Mi 11 και των νέων gadgets της, προχωρά στην ανακοίνωση ότι σκοπεύει να επενδύσει περισσότερα από $10 δισεκατομμύρια μέσα στα επόμενα 10 χρόνια για να κατασκευάσει το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, η Xiaomi αναφέρει ότι επιθυμεί να προσφέρει ποιοτικά ηλεκτρικά οχήματα σε όλο τον κόσμο, άρα δεν θα περιοριστεί μόνο στην αγορά της Κίνας. Για το συγκεκριμένο σκοπό θα εγκαινιάσει νέο τμήμα με επικεφαλής τον CEO, κ. Lei Jun.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους της εκδήλωσης που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα και θα ανανεώσουμε το άρθρο σε πρώτη ευκαιρία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading