Επίσημο: Ο Hideo Kojima ετοιμάζει νέο game

Ένας χρόνος κοντεύει να συμπληρωθεί από την κυκλοφορία του Death Stranding, το εξαιρετικό και μοναδικό στο είδος του post-apocalyptic game του θρυλικού δημιουργού Hideo Kojima, και οι gamers αδημονούν να μάθουν για το επόμενο βήμα, είτε μιλάμε για κάποια συνέχεια είτε για κάτι εντελώς καινούργιο.

Οι φήμες υπήρχαν εδώ και μήνες, αλλά πλέον έχουμε επίσημη επιβεβαίωση από την Kojima Productions πως η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τη δουλειά επάνω σε ένα νέο project και προσλαμβάνει κόσμο για την ανάπτυξη του στα γραφεία της στο Τόκιο.

Δυστυχώς δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη περί τίνος πρόκειται και αν κρίνουμε από το παρελθόν του Hideo Kojima, θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός για να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του. Ευελπιστούμε ότι θα μας δώσουν κάποιο “τυράκι” μέσα στους επόμενους μήνες και περιμένουμε κάτι αντάξιο της ιδιοφυΐας του Kojima που θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του PlayStation 5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading