Επίσημο: Τα Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5 παρουσιάζονται στις 26 Ιουλίου

Γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό ότι η Samsung θα παρουσιάσει νωρίτερα φέτος τα νέα foldables, αλλά πλέον έχουμε και την ακριβή επίσημη ημερομηνία μιας και η εταιρεία απέστειλε προσκλήσεις για το επερχόμενο Unpacked Event.

Αυτή τη φορά η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πατρίδα της Samsung, τη Νότια Κορέα και συγκεκριμένα στη Σεούλ, και συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου 2023 στις 14:00 ώρα Ελλάδας. Όπως κάθε φορά, έτσι και στην προκειμένη περίπτωση η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω από τα Samsung.com/gr, Samsung Newsroom και στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Το Galaxy Z Fold5 λέγεται ότι θα διαθέτει νέο μεντεσέ με teardrop σχεδιασμό που θα επιτρέπει στην οθόνη να διπλώνει καλύτερα δημιουργώντας μικρότερο crease στο σημείο της ένωσης, ενώ ακούγεται πως η εσωτερική εύκαμπτη οθόνη θα εκτείνεται πλήρως στις 7.6’’ και εξωτερικά θα τοποθετηθεί οθόνη 6.2’’. Η κατασκευή θα είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από γλυκό νερό και σκόνη.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα specs, περιμένουμε επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2, 12GB μνήμη RAM, 256GB/512GB αποθηκευτικό χώρο και τριπλή κάμερα. Για την τελευταία υπάρχουν δύο εικασίες. Η πρώτη μας δίνει κύριο αισθητήρα 108MP + 64MP telephoto (2x οπτικό zoom) + 12MP wide-angle, ενώ η δεύτερη 50MP + 12MP ultrawide + 10MP telephoto.

Για το Galaxy Z Flip5 περιμένουμε επίσης τον νέο μεντεσέ με σχεδιασμό teardrop, μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη 3.8’’, εσωτερική εύκαμπτη οθόνη 6.1’’, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2, 8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB/512GB αποθηκευτικό χώρο και dual κάμερα 12MP + 12MP ultrawide.

Loading