Επίσημο: Τα Samsung Galaxy Z Fold5 και Z Flip5 παρουσιάζονται στα τέλη Ιουλίου

Οι φήμες σχετικά με το Unpacked Event για την παρουσίαση των Samsung Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5 κυκλοφορούν εδώ και καιρό, αναφέροντας πως φέτος θα διεξαχθεί νωρίτερα από το συνηθισμένο, αλλά τώρα έχουμε την επίσημη επιβεβαίωση από τη Samsung τόσο για το χρονοδιάγραμμα, όσο και για την τοποθεσία.

Σύμφωνα με την επιστολή που μοιράστηκε στον Τύπο, η Samsung επέλεξε φέτος την έδρα της για την παρουσίαση των νέων foldables, εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Αν και δεν αναφέρεται ακριβής ημερομηνία είναι αρκετά πιθανό ότι θα επαληθευτεί η φήμη για την 26η Ιουλίου 2023.

Το Galaxy Z Fold5 λέγεται ότι θα διαθέτει νέο μεντεσέ με teardrop σχεδιασμό που θα επιτρέπει στην οθόνη να διπλώνει καλύτερα δημιουργώντας μικρότερο crease στο σημείο της ένωσης, ενώ ακούγεται πως η εσωτερική εύκαμπτη οθόνη θα εκτείνεται πλήρως στις 7.6’’ και εξωτερικά θα τοποθετηθεί οθόνη 6.2’’. Η κατασκευή θα είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από γλυκό νερό και σκόνη.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα specs, περιμένουμε επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2, 12GB μνήμη RAM, 256GB/512GB αποθηκευτικό χώρο και τριπλή κάμερα. Για την τελευταία υπάρχουν δύο εικασίες. Η πρώτη μας δίνει κύριο αισθητήρα 108MP + 64MP telephoto (2x οπτικό zoom) + 12MP wide-angle, ενώ η δεύτερη 50MP + 12MP ultrawide + 10MP telephoto.

Για το Galaxy Z Flip5 περιμένουμε επίσης τον νέο μεντεσέ με σχεδιασμό teardrop, μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη 3.8’’, εσωτερική εύκαμπτη οθόνη 6.1’’, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen2, 8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB/512GB αποθηκευτικό χώρο και dual κάμερα 12MP + 12MP ultrawide.

Loading