Έρχονται τρία νέα παιχνίδια Star Wars μέσα στα επόμενα χρόνια από τη Respawn

Σημαντικές ανακοινώσεις από τις EA και Lucasfilm Games, καθώς οι δύο εταιρείες επιβεβαίωσαν την ανάπτυξη τρών νέων παιχνιδιών Star Wars για τα επόμενα χρόνια, τα οποία θα αναλάβει η Respawn Entertainment (Titanfall, Apex Legends).

Το πρώτο από αυτά θα είναι η συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order που κυκλοφόρησε το 2019 και επικεφαλής του project τέθηκε ο Stig Amussen, γνωστός μεταξύ άλλων και για την προϋπηρεσία του στο God of War 3. Το δεύτερο είναι ένα νέο first-person shooter που για την ώρα δεν έχει τίτλο, αλλά γνωρίζουμε πως ο επικεφαλής θα είναι ο Peter Hirschmann (Star Wars: Battlefront και Star Wars: The Force Unleashed). Το τρίτο θα είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής στην ανάπτυξη του οποίου θα συμβάλει και η Bit Reactor, ένα studio που αποτελείται από στελέχη των παιχνιδιών XCOM.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι ημερομηνίες κυκλοφορίας και οι πλατφόρμες στις οποίες θα είναι διαθέσιμα. Το σίγουρο είναι ότι αναμένουμε πληθώρα παιχνιδιών στημένων στον κόσμο του Star Wars μέσα στα επόμενα χρόνια, όπως το Star Wars Eclipse.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading