Europa Universalis II: Απόκτησε το δωρεάν από το GOG

Αυτό που έχει καταφέρει η Epic Games με το μοίρασμα δωρεάν παιχνιδιών κάθε εβδομάδα είναι αναμενόμενο ότι δεν μπορεί να το ακολουθήσουν εύκολα τα υπόλοιπα καταστήματα, αλλά όταν σου δίνουν κάτι τζάμπα δεν υπάρχει λόγος να μην το προσθέσεις στη βιβλιοθήκη σου.

Αυτή τη φορά είναι το κατάστημα GOG που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το Europa Universalis II, με αφορμή τις εκπτώσεις που τρέχουν γενικότερα για τα παιχνίδια της Paradox Interactive. Για να αποκτήσετε το παιχνίδι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στο κατάστημα GOG, να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να πατήσετε στο σχετικό κουμπί που θα βρείτε. Το χρονικό περιθώριο είναι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2020 στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Το Europa Universalis II είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που καλύπτει τη χρονική περίοδο από το 1419 έως το 1820 και σε βάζει στον ρόλο ενός ηγεμόνα που ελέγχει τα πάντα με σκοπό να κυριαρχήσει απέναντι στις άλλες χώρες, από τον στρατό και τις πολιτικές συμμαχίες, μέχρι την επιστημονική έρευνα και την εξερεύνηση του Νέου Κόσμου. Στην πορεία συναντάς αρκετές προσωπικότητες της περιόδου, όπως η Ιωάννα της Λωρραίνης και ο Ναπολέοντας. Σε όσους αρέσουν τα παιχνίδια αυτού του είδους, είναι σίγουρο ότι θα το βρουν αρκετά ενδιαφέρον.

Europa Universalis II - [GOG Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading