Face to Facebook: Πώς μια αγοραφοβική γυναίκα συναντά όλους τους φίλους της στο Facebook [Video]

Μια νέα ταινία-ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Benjamin Gonzales παρουσιάζει την πραγματική ιστορία μιας 51χρονης γυναίκας που έβαλε στόχο να συναντήσει μέσα σε ένα χρόνο όλους τους (325) φίλους της από το Facebook στον πραγματικό κόσμο προκειμένου να ξεπεράσει την αγοραφοβία και το άγχος της.

Όλη της τη ζωή η ArLynn Presser πάλευε να καταπολεμήσει τους φόβους της, που όμως δεν της επέτρεπαν να βγει έξω από το κατώφλι του σπιτιού της. Όλα αυτά μέχρι την περσινή παραμονή Πρωτοχρονιάς που πήρε τη μεγάλη απόφαση να ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι της και να συναντήσει όλους τους φίλους της από το κοινωνικό δίκτυο.

Το ταξίδι αυτό συμπεριλάμβανε 13 διαφορετικές χώρες και 51 πόλεις και στόχος ήταν να επιτευχθεί μέσα στο διάστημα ενός χρόνου. Τελικά, η γυναίκα κατόρθωσε να επισκεφτεί όλη τη λίστα των επαφών της, με το ταξίδι να καταγράφεται στην ταινία "Face to Facebook" του Benjamin Gonzales.

Προκειμένου να συμπληρώσει τις τελευταίες πινελιές, ο σκηνοθέτης ξεκίνησε καμπάνια στο Kickstarter, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενισχύσουν την ταινία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταινία και συνέντευξη του σκηνοθέτη, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.


Face to Facebook by Ben Gonzales

Loading