Το Facebook χρεώνει $100 για να στείλεις μήνυμα στον Mark Zuckerberg!

Πρόσφατα το Facebook αποφάσισε να πειραματιστεί με τη λειτουργία μηνυμάτων του, χρεώνοντας τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου $1 για τη μεταφορά των μηνυμάτων που αποστέλουν σε αγνώστους (χρήστες που δεν είναι φίλοι τους στο Facebook) από το φάκελο 'Other' στο 'Inbox' τους.

Με άλλα λόγια, σε περίπτωση που έχεις να πεις κάτι σημαντικό σε κάποιον και δε θέλεις να ρισκάρεις το ενδεχόμενο να μην το δει άμεσα, θα πρέπει να καταβάλεις στη Facebook το συγκεκριμένο ποσό.

Όπως αποδεικνύεται, όμως, οι τιμές δεν είναι οι ίδιες για όλους, αφού αν κάποιος επιχειρήσει να αποστείλει προσωπικό μήνυμα στον Mark Zuckerberg θα του στοιχίσει όχι $1 αλλά $100 -εκτός και αν είναι ένας από τους 16 εκατομμύρια subscribers του. Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές, ο CEO του Facebook δεν είναι ο μόνος αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμα χρήστες η επικοινωνία με τους οποίους στοιχίζει το εξωφρενικό αυτό ποσό.

Η απάντηση της Facebook για όλα αυτά είναι ότι "δοκιμάζει κάποιες ακραίες τιμές προκειμένου να καταλήξει στα σωστά μέτρα για το φιλτράρισμα του spam."

[via Mashable]

Loading