Facebook Feeds: Η νέα καρτέλα στο κοινωνικό δίκτυο για χρονολογική εμφάνιση των posts

Η Meta ανακοίνωσε την προσθήκη της νέας καρτέλας “Feeds” στις mobile εφαρμογές του Facebook, απ’ όπου οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν το περιεχόμενο σε χρονολογική σειρά και να επιλέγουν φίλτρα για την εμφάνιση αναρτήσεων από φίλους, groups και pages που ακολουθούν.

Ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, παρουσίασε ένα demo της νέας καρτέλας σε ανάρτηση του στο κοινωνικό δίκτυο και σημειώνει ότι το “Feeds” θα βοηθήσει τους χρήστες να μην χάνουν τις αναρτήσεις των φίλων τους, να προσαρμόζουν την εμπειρία πλοήγησης στο Facebook στις ανάγκες τους και να δημιουργούν λίστα με τα αγαπημένα τους για να συμπεριλάβουν τις αναρτήσεις μόνο όσων πραγματικά θέλουν να βλέπουν στο κοινωνικό δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι το Feeds δεν θα περιλαμβάνει προτάσεις από άλλους λογαριασμούς, αλλά θα εξακολουθήσει να εμφανίζει τακτικά διαφημιστικό περιεχόμενο.

facebook-feeds.jpg

Το νέο Feeds θυμίζει αρκετά αυτό που ενσωματώθηκε πρόσφατα στο Instagram, δίνοντας στους χρήστες την δυνατότητα να βλέπουν περιεχόμενο μόνο από λογαριασμούς που ακολουθούν ή να δημιουργήσουν ένα δικό τους Feed με δικές τους επιλογές, αμφότερα σε σωστή χρονολογική σειρά.

Παράλληλα, η αρχική σελίδα που θα βλέπουν οι χρήστες στην εφαρμογή Facebook θα μετονομαστεί σε “Home” και θα συνεχίσει να δείχνει το feed όπως το γνωρίζουμε σήμερα.

Η νέα καρτέλα Feeds έχει αρχίσει να εμφανίζεται ήδη σε ορισμένους χρήστες iOS και Android, αλλά το καθολικό λανσάρισμα θα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

[Meta]

Loading