Το Facebook επανενώνει μητέρα και κόρη μετά από 63 χρόνια

Το Facebook βοήθησε μια 80χρονη μητέρα να βρει τη χαμένη κόρη της που είχε αναγκαστεί να δώσει για υιοθεσία πριν από 63 ολόκληρα χρόνια!

Πίσω στο 1948, όταν στην ηλικία των 17 χρόνων, η Helen Torres έμεινε έγκυος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε οίκο ανύπαντρων γυναικών. Εννιά μήνες αργότερα, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και του έδωσε το όνομα Christina. Σύντομα, όμως, αναγκάστηκε να το δώσει για υιοθεσία σε ένα ζευγάρι που είχε όλα τα μέσα να το αναθρέψει.

Για τα επόμενα 12 χρόνια, προσπαθούσε να παραμείνει στη ζωή της κόρης της έστω και από απόσταση, όμως, με το χρόνο κατέληξε να χάσει τελικά τα ίχνη της. Λίγα χρόνια αργότερα, παντρεύτηκε και απέκτησε 5 παιδιά, χωρίς να ξεχάσει, όμως, ποτέ την πρώτη κόρη της...

Όταν, μάλιστα, ανακοίνωσε στα παιδιά της ότι είχαν μια ακόμα αδερφή, το μικρότερο από αυτά αποφάσισε να εντοπίσει την Christina. Έπειτα από πολλές άκαρπες προσπάθειες, η Deneen αποφάσισε να δημιουργήσει ένα group στο Facebook ειδικά για το σκοπό αυτό, με τίτλο “Searching for my sister, Mary Christine Bustamante (Gray) DOB 3/8/1948″.

Λίγους μήνες αργότερα, προς μεγάλη έκπληξη όλων, επικοινώνησε με τη Deneen η χαμένη αδερφή της. H 63χρονη, μάλιστα, Chris Gray, δεν είχε την παραμικρή ιδεά ότι ήταν υιοθετημένη. Μάνα και κόρη συναντήθηκαν μετά από 63 χρόνια στο αεροδρόμιο Sacramento και φυσικά δεν έλειψαν τα δάκρυα και η συγκίνηση...

[πηγή digitaltrends]
Loading