Facebook Watch Party: Διαθέσιμη η λειτουργία ταυτόχρονης παρακολούθησης video για όλους

Μετά από μερικούς μήνες σε δοκιμαστική λειτουργία για ορισμένα Groups και εν μέσω φημολογίας ότι θα ανοίξει τη λειτουργία ταυτόχρονης παρακολούθησης video και στην πλατφόρμα Facebook Messenger, η εταιρεία δίνει πλέον σε όλους (Groups, Pages, Profiles) τη δυνατότητα να μαζεύουν τους followers και να παρακολοθούν ένα video όλοι μαζί.

Όπως αναφέρει η Facebook στην επίσημη ανακοίνωση της,

"Το Watch Party είναι ένας νέος τρόπος να αλληλεπιδρούν οι χρήστες μεταξύ τους παρακολουθώντας ταυτόχρονα το ίδιο video σε πραγματικό χρόνο. Μόλις ξεκινήσει ένα Watch Party, οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν video, ζωντανό ή μαγνητοσκοπημένο"

Για να ξεκινήσετε και εσείς ένα Watch Party θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο post, να πατήσετε στις τρεις τελείες για να εμφανιστούν περισσότερες επιλογές και να επιλέξετε Watch Party. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανεβάσετε video ή να πατήσετε σε κάποια από τις καρτέλες Watched, Saved, Live, Suggested ή Group για να δείτε περισσότερα videos.

Προσφέρεται η δυνατότητα να βάλεις τα videos σε playlist, να προγραμματίσεις την έναρξη του Watch Party και να δώσεις τίτλο και όνομα στη δραστηριότητα.

[Facebook]

 

Loading