Far Cry 6: Πρώτο gameplay video και ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Ubisoft τήρησε την υπόσχεση της και παρουσίασε επιτέλους gameplay από το Far Cry 6, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου επεισοδίου. Η εταιρεία είχε δείξει μόνο cinematic για την υπόθεση και φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι το πλαίσιο στο οποίο κινείται δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική κατάσταση στην Κούβα.

Το πρώτο από τα δύο trailer μας συστήνει τον/την πρωταγωνιστή/νιστρια Dani Rojas, έναν σύγχρονο αντάρτη που έρχεται αντιμέτωπος με τον στρατό του δικτάτορα Anton Castillo της Yara, τον οποίο ενσαρκώνει ο σπουδαίος ηθοποιός Giancarlo Esposito). Το παιχνίδι παίζεται είτε σε solo είτε σε co-op mode δύο παικτών και ανάμεσα στην πληθώρα των όπλων συμπεριλαμβάνονται ορισμένες “γελοιότητες”, όπως για παράδειγμα ένα CD που παίζει κατ’ επανάληψιν το Macarena.

Κατά τ’ άλλα, το Far Cry 6 θα χαρακτηρίζεται από έναν τεράστιο ανοικτό κόσμο με οχήματα, άλογα, tanks, ζώα που θα σε βοηθούν (κροκόδειλοι και σκυλιά), σύστημα “λαθρεμπορίας” που εμπλέκει τους φρουρούς (μπορείς είτε να τους λες ψέματα είτε να τους δωροδοκείς), αλλά και δυνατότητα να προχωρήσεις χωρίς να δώσεις μάχη.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου 2021 σε Windows PC (Ubisoft Store, Epic Games Store), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Stadia και Amazon Luna.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading