Far Cry Primal: Το 101 trailer εξηγεί όσα θέλεις να γνωρίζεις για το νέο επεισόδιο

Far-Cry-Primal-101-Trailer-Released

Λίγες ημέρες απομένουν για την κυκλοφορία του Far Cry Primal και η Ubisoft δημοσιεύει το 101 trailer του παιχνιδιού, στο οποίο αναλύει πολλά στοιχεία για το gameplay και την υπόθεση δίνοντας στους gamers ένα heads-up για το τι να περιμένουν.

"Το Far Cry Primal λαμβάνει χώρα στην Εποχή του Λίθου και οι gamers έχουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή Takkar, ο οποίος ξεκινά την περιπέτεια τους ως άοπλος κυνηγός με στόχο να γίνει ο ηγέτης της φυλής.

Από τη στιγμή που το παιχνίδι εκτυλίσσεται στην προϊστορική εποχή, έχει αφαιρεθεί το παραδοσιακό πιστολίδι και τα οχήματα που γνωρίσαμε στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς, και αντικαταστάθηκαν από όπλα κοντινής μάχης όπως ακόντια, ρόπαλα, τσεκούρια και τόξα μικρής εμβέλειας.

Οι gamers δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν όπλα και θα πρέπει να κατασκευάσουν μόνοι τους τα δικά τους μαζεύοντας υλικά από το open-world περιβάλλον, όπως πέτρες και ξύλα. Όσο εξελίσσεται ο ήρωας, τόσο πιο δυνατά γίνονται τα όπλα του. Παράλληλα, θα πρέπει να βρίσκει τροφή και να ανάβει φωτιές για να επιβιώσει.

Εκτός από τους φυσικούς κινδύνους (ζώα και περιβάλλον), ο παίκτης καλείται να γίνει ο ηγέτης της φυλής του και ταυτόχρονα να προστατεύει τα άλλα μέλη της."

Loading