FarmVille 3: Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Zynga για Android και iOS

Πιθανότατα δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην γνωρίζει το δημοφιλές παιχνίδι FarmVille στο Facebook ή έστω να ήξερε κάποιον που είχε εμμονή με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από το 2009 μέχρι και το 2011, που η Facebook αποφάσισε ότι δεν θα υποστηρίζει πλέον Flash games στην ομώνυμη πλατφόρμα της, το FarmVille αποτελούσε το κυρίαρχο παιχνίδι – θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και ως ένα κοινωνικό φαινόμενο.

Το FarmVille είχε φτάσει σχεδόν τους 35 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά, προκαλώντας την κυκλοφορία μιας σύντομης διαθέσιμης κινητής έκδοσης του παιχνιδιού το 2010 και του FarmVille 2 το 2012. Η Zynga είχε διαβεβαιώσει τους παίκτες στο παρελθόν ότι πρόκειται να αναπτύξει το FarmVille 3 για κινητές συσκευές και τώρα κυκλοφόρησε ένα trailer, προμηνύοντας την επάνοδο του.

Το FarmVille 3 θα επιτρέψει στους παίκτες να φτιάξουν ένα αγρόκτημα από την αρχή, να καλλιεργήσουν καλλιέργειες και να διατηρήσουν μια ποικιλία ζώων. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τη νέα ικανότητα αναπαραγωγής και ανατροφής μωρών ζώων από περισσότερα από 150 μοναδικά είδη, όπως είναι τα άλογα, οι χοίροι και οι αλεπούδες.

Η Zynga αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα παιχνίδι που ονομάζεται FarmVille 3 - Animals στο Google Play Store για Android και στο App Store για iOS. Δεν είναι σαφές σε τι διαφέρει αυτό από το FarmVille 3, αλλά στο FarmVille 3 οι παίκτες θα μπορούν να εκτρέψουν και να πουλήσουν μια ποικιλία ζώων προκειμένου να συγκεντρώσουν κεφάλαια για βελτιώσεις και επέκταση της φάρμας τους.

Το παιχνίδι διαθέτει εκατοντάδες διακοσμήσεις, κτίρια, ακόμη και ρούχα για μισθωτούς αγρότες. Αυτοί οι αγρότες αποτελούνται από μια σειρά εξειδικευμένων εργαζομένων, όπως ξυλοκόποι και μάγειρες που μπορούν να ισοπεδωθούν για να ξεκλειδώσουν νέες δεξιότητες και συνταγές.

Το FarmVille 3 επιστρέφει για κινητά και αναμένουμε διακαώς την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου – αγαπημένου – παιχνιδιού.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading