Fiido D1: Ηλεκτρικό ποδήλατο από Ευρωπαϊκή αποθήκη με δωρεάν αποστολή σε πολύ καλή τιμή

Οι μετακινήσεις εντός πόλεως με ηλεκτρικά scooters και ηλεκτρικά ποδήλατα αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, με ολοένα και περισσότερους πολίτες να στρέφονται σε τέτοιες λύσεις για να εξοικονομήσουν χρήματα και χρόνο. Αναμφίβολα οι περισσότεροι έχουν προτιμήσει τα ηλεκτρικά scooters, μιας και είναι πιο εξοικειωμένοι με αυτα λόγω και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του micro mobility (βλ. Lime, Hive), ωστόσο, έχει αρχίσει να μεγαλώνει το ενδιαφέρον για πιο στιβαρές λύσεις, όπως είναι τα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Αν, λοιπόν, αναζητάτε και εσείς μια εναλλακτική επιλογή για να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις προσφορές που τρέχουν στο κατάστημα Geekbuying για τα διάφορα μοντέλα του ηλεκτρικού ποδηλάτου Fiido D1, καθώς στις ήδη μειωμένες τιμές μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τα έξτρα εκπτωτικά κουπόνια του καταστήματος.

Το Fiido D1 διαθέτει ανθεκτική, ελαφριά και αδιάβροχη κατασκευή από κράμα αλουμινίου με αντοχή για άτομα έως 120kg, ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 250W, δυνατότητα να το διπλώσεις στη μέση για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση, δυνατότητα για ρύθμιση της σέλας και του τιμονιού, πολύ φωτεινές λάμπες για νυχτερινή οδήγηση και υποστήριξη για τρία διαφορετικά modes οδήγησης.

Σε περίπτωση που απλά θέλετε να γυμναστείτε, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Fiido D1 ως κανονικό ποδήλατο χωρίς ενεργοποίηση του ηλεκτρικού κινητήρα ισχύος 250W. Το δεύτερο mode προσδίδει ηλεκτρική υποβοήθηση στο πετάλι σας, ενώ το τρίτο mode είναι καθαρά για χρήση ως μοτοποδήλάτο. Ο κινητήρας προσφέρει μέγιστη ταχύτητα 25km/h και η μπαταρία αυτονομία για διαδρομές σε απόσταση έως 40km με μία φόρτιση (πλήρης φόρτιση σε 5 ώρες). Οι τροχοί έχουν μέγεθος 14’’ ή 16’’ (D2) και τα λάστιχα είναι ανθεκτικά σε διαφορετικού τύπου οδόστρωμα.

Μπορείτε να δείτε τα διάφορα μοντέλα και τις τιμές τους στα ακόλουθα links, καθώς και τα αντίστοιχα εκπτωτικά κουπόνια (όπου είναι διαθέσιμα) για το καθένα. Να σημειωθεί ότι οι αποστολές γίνονται δωρεάν από Ευρωπαϊκή αποθήκη και δεν υπάρχει κόστος τελωνείου!

  • FIIDO D1 14'' με μπαταρία 7.8Ah σε τελική τιμή €375.74 δηλώνοντας το κουπόνι 42N1ERZB στο ταμείο
  • FIIDO D1 14'' με μπαταρία 10.4Ah σε τελική τιμή €417.49
  • FIIDO D2 16'' 7.8Ah με μπαταρία 7.8Ah σε τελική τιμή €387.54 δηλώνοντας το κουπόνι 42N1UXCL στο ταμείο
  • FIIDO D2S 16'' Gear shifting Version με μπαταρία 7.8Ah σε τελική τιμή €441.99 δηλώνοντας το κουπόνι 42N1WE9N στο ταμείο
  • FIIDO D3 14'' με μπαταρία 7.8Ah σε τελική τιμή €386.62 δηλώνοντας το κουπόνι GKB252S στο ταμείο

Με την ευκαιρία, ρίξτε και μια ματιά στις προσφορές του Geekbuying για τη Black Friday που είναι ακόμα ενεργές στο κατάστημα από εδώ.

Loading