Φήμες ότι η Apple ετοιμάζει δική της παιχνιδοκονσόλα

Σύμφωνα με τον Jez Corden, αρθρογράφο του Windows Central, η Apple ενδέχεται να συνεργάζεται με πρώην μηχανικούς του Xbox για να αναπτύξει τη δική της παιχνιδοκονσόλα.

Ο Corden ανέφερε σε ένα podcast του ότι:

Έχω ακούσει εδώ και καιρό ότι η Apple κυνηγάει μηχανικούς του Xbox για να φτιάξει τη δική της κονσόλα. Εδώ και χρόνια φημολογείται ότι η Apple εξερευνούσε την κατασκευή μιας κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών και δεν ξέρω αν θα είναι ένα παιχνίδι VR ή κάτι παρόμοιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Apple «έκλεψε» μερικούς μηχανικούς από την Microsoft, επειδή ήθελε να εξερευνήσει τους τρόπους δημιουργίας μιας δικής της κονσόλας.

Ωστόσο, ο Corden διευκρίνισε ότι η Apple φημίζεται για την ακύρωση μεγάλων έργων πριν αυτά δουν το φως της δημοσιότητας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading