Final Fantasy 16: Νέο εντυπωσιακό trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Square Enix έδωσε δυναμικά το παρών στην εκδήλωση The Game Awards 2022 παρουσιάζοντας ένα νέο trailer για το Final Fantasy 16, το οποίο βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης εδώ και 6 χρόνια από την ομάδα που μας έδωσε το εξαιρετικό Heavenward expansion του Final Fantasy 14. Μέσα από αυτό παίρνουμε ακόμα μία καλή γεύση του νέου επεισοδίου της σειράς, ενώ μαθαίνουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Στο Final Fantasy 16 οι gamers θα αναλάβουν τον ρόλο του Clive Rosfield, πρωτότοκος γιος του Archduke of Rosaria, σε μια περιπέτεια που ξεκινά με βασικό κίνητρο του πρωταγωνιστή να πάρει εκδίκηση για την πτώση του βασιλείου του. Σε αυτό το ταξίδι θα δούμε τη σειρά να επιστρέφει στις ρίζες της με μπόλικη μαγεία και μάχες με σπαθιά, με τον Clive να εξερευνεί τις διαλυμένες περιοχές της Valisthea και να έρχεται αντιμέτωπος και με τους δικούς του εσωτερικού δαίμονες.

Το Final Fantasy 16 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5 στις 22 Ιουνίου 2023, ενώ από τις 31 Δεκεμβρίου 2023 και έπειτα θα γίνει λανσάρισμα και σε άλλες πλατφόρμες.

Loading