iOS

Final Fantasy Type-0 HD: Έρχεται σε Xbox One και PS4, νέο game για το Nintendo 3DS και mini game για Android/iOS [Videos]

final_fantasy_agito

Πολλά τα νέα από την Square Enix για τον κόσμο του Final Fantasy, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε στην E3 2014 ότι δουλεύει επάνω σε HD έκδοση του Final Fantasy Type-0 για Xbox One και PS4, μαζί με τα Final Fantasy Explorers για το Nintendo 3DS και το Final Fantasy VII G-Bike για Android και iOS.

Το Final Fantasy Type-0 έρχεται στις παιχνιδοκονσόλες νέας γενιάς τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του για το PS Vita και θα συνοδευτεί από το Final Fantasy Agito, το prequel του παιχνιδιού για Android και iOS που θα διατίθεται δωρεάν (αλλά με in-app purchases).

Το Final Fantasy Explorers είναι ένα multiplayer action RPG για το Nintendo 3DS, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να σχηματίζουν ομάδες μέχρι 4 ατόμων για να εξερευνήσουν τον κόσμο αναζητώντας κρυστάλλους και αντιμετωπίζοντας τα εχθρικά Summons. Ο κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του ικανότητες και η ομάδα θα πρέπει να μάθει να συνεργάζεται για να τα καταφέρει.

final_fantasy_explorers

Σε ό,τι αφορά το Final Fantasy VII G-Bike, πρόκειται για ένα δωρεάν racing game με στοιχεία RPG για συσκευές Android και iOS. Ο gamer έχει στην κατοχή του μια μοτοσυκλέτα και μπορεί να αναβαθμίζει τόσο αυτή, όσο και τον χαρακτήρα συλλέγοντας αντικείμενα ή με in-app αγορές.

Τέλος, η Square Enix δημοσίευσε ακόμη ένα trailer για το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, αποκάλυψε ότι το πρώτο expansion θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο και εξέφρασε την επιθυμία της να φέρει το εντυπωσιακό MMORPG και στο Xbox One, μετά τα Windows PC, PS3 και PS4 όπου κυκλοφορεί ήδη.

Loading