Finch: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία με τον Tom Hanks στο Apple TV+

Η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της επερχόμενης ταινίας επιστημονικής φαντασίας Finch με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks.

Σύμφωνα με το trailer, ο Tom Hanks υποδύεται τον Finch ο οποίος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει επιβιώσει μετά από μια καταστροφή που έπληξε τον κόσμο και άφησε μεγάλο μέρος των ΗΠΑ ως μια ερημική περιοχή. Ο Finch κατορθώνει να επιβιώσει σε ένα υπόγειο καταφύγιο με τον σκύλο του, Goodyear μέχρι να δημιουργήσει έναν φίλο – ρομπότ. Οι τρεις τους εγκαταλείπουν το σπίτι τους, όταν απειλούνται από επικίνδυνες αμμοθύελλες.

Η Apple απέκτησε την ταινία Finch για το Apple TV+, όταν η ταινία χανόταν σε καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας. Η ταινία Finch αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου 2021, ενώ στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 η νέα σειρά Foundation ετοιμάζεται για την δική της πολυαναμενομένη πρεμιέρα στο Apple TV+.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading