Flight Simulator: Το απίστευτα αληθοφανές simulation κυκλοφορεί στις 18 Αυγούστου 2020

Έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση του στην E3 2019, η Microsoft προχωρά σήμερα στα αποκαλυπτήρια της ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου Flight Simulator για τα Windows PCs. Το απίστευτα λεπτομερές και αληθοφανές simulation θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Αυγούστου 2020 και έχει ανοίξει από τώρα η δυνατότητα προαγοράς και προεγκατάστασης του.

Το νέο Flight Simulator θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις (Standard, Deluxe και Premium Deluxe), οι οποίες διαφέρουν καθαρά στον αριθμό των αεροδρομίων και αεροπλάνων που περιλαμβάνουν για τον gamer. Οι αντίστοιχοι αριθμοί είναι 30 + 20 (Standard - €59.99), 35 + 25 (Deluxe - €89.99) και 40 + 30 (Premium Deluxe - €119.99), ενώ πρέπει να σημειωθεί πως στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass Ultimate θα συμπεριλαμβάνεται η Standard έκδοση.

Πριν από μόλις μερικές ημέρες ανακοινώθηκε η έναρξη της closed beta για τις 30 Ιουλίου 2020 και πλέον μπορούμε να τη θεωρούμε ως “early access” για τους τυχερούς που θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το Flight Simulator σχεδόν 20 ημέρες νωρίτερα από τους υπόλοιπους.

Να σημειωθεί ότι στο νέο Flight Simulator θα δούμε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες από τη Microsoft, όπως DirectX12 και εικόνες από δορυφόρους, εναέρια κυκλοφορία και εναλλαγές καιρού σε πραγματικό χρόνο (για όποιον το επιλέξει), περισσότερα από 1.5 δισεκατομμύρια κτίρια και περισσότερα από 2 τρισεκατομμύρια δέντρα, βουνά, δρόμους, ποτάμια και άλλα περιβαλλοντικά στοιχεία.

Όσοι ψηθήκατε, μπορείτε να το βρείτε στο επίσημο κατάστημα της Microsoft.

Loading