Forspoken: Το νέο action adventure από τους δημιουργούς του Final Fantasy XV

Η Square Enix είχε αποκαλύψει τα πρώτα στοιχεία για το Project Athia πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά εκτός από το teaser trailer δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένο για το παιχνίδι πλην ότι αναπτύσσεται από τη Luminous Productions, δηλαδή το studio πίσω από το Final Fantasy XV.

Οι μήνες πέρασαν και η εταιρεία αποφάσισε να μιλήσει ξανά για το παιχνίδι, το οποίο πλέον έχει μετονομαστεί σε Forspoken. Πρόκειται για ένα action adventure όπου οι gamers θα αναλάβουν τον ρόλο της Frey Holland σε έναν πανέμορφο κόσμο γεμάτο μαγεία και…τέρατα. Δημοσίευσε, μάλιστα, ένα νέο trailer απ’ όπου έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μια μικρή εικόνα από το περιβάλλον και το gameplay.

Με τα σημερινά δεδομένα, το Forspoken είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022 σε Windows PC και PlayStation 5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading