Fortnite: Διαθέσιμο το Chapter 2! [Update]

Το Fortnite εξακολουθεί να είναι "πεσμένο" μετά το επικό φινάλε της 10ης σεζόν και τη μαύρη τρύπα που "ρούφηξε" το παιχνίδι αφήνοντας τους εκατομμύρια gamers σε αναμμένα κάρβουν. Όπως ήταν αναμενόμενο, κάποια λαγωνικά άρχισαν το σκάψιμο για να βρουν στοιχεία σχετικά με τη συνέχεια του παιχνιδιού και από αυτή τη δουλειά διέρρευσε ένα trailer που αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες.

Το trailer αφορά το Battle Pass του Chapter 2 και από εκεί μαθαίνουμε ότι θα υπάρχουν νέοι τρόποι για level-up του χαρακτήρα (π.χ. σκοτώνοντας αντίπαλο παίρνεις Battle Medal, ανοίγοντας σεντούκια παίρνεις Scavenger Medal), το μέγιστο level θα φτάσει τουλάχιστον στο 127, ενώ διακρίνονται νέος χάρτης, βάρκες, κολύμβηση και ψάρεμα.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα ανοίξει το νέο κεφάλαιο του Fortnite, μπορεί να γίνει από στιγμή σε στιγμή, αλλά τουλάχιστον έχουμε την επιβεβαίωση από Sony και Nintendo πως τα V-bucks και τα skins των παικτών θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμα.

[Update 15/10/2019]

Μόλις πριν από μερικά λεπτά κυκλοφόρησε το νέο update του Fortnite για το Chapter 2!

Το μέγεθος του update είναι 16GB στα PCs και περίπου 9GB στις παιχνιδοκονσόλες, ενώ δημοσιεύθηκε και το επίσημο story trailer που μας δείχνει τη μαύρη τρύπα να αποκαλύπτει τη νέα έκδοση του νησιού!

Loading